Se medlemsfordeler

kontakt og spørsmål

Kontakt og spørsmål

Spørsmål eller annet?

Kontakt oss!

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller bare ønsker å si hei? Kontakt oss gjerne! Vi setter stor pris på konstruktive tilbakemeldinger, da det hjelper oss med å bli enda bedre. Vi ser frem til å høre fra deg og være til hjelp på veien til å skape et enda bedre fellesskap for alle motorsykkelentusiaster.

Send oss en melding

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger om både nettsiden og vår fb gruppe!

spørsmål og svar

Typiske spørsmål & svar

Sem faucibus volutpat bibendum amet mattis lectus tristique sagittis non amet. Velit integer sollicitu lacus qua dictumst lorem

Generelle spørsmål

Motorsykkelsiden er en medlemsside som ønsker å skape et aktivt fellesskap for alle motorsykkelentusiaster. Vi er dedikert til å dele lidenskapen for motorsykler og støtte hverandre gjennom ulike arrangementer, turer og sosiale aktiviteter.

Det er enkelt å bli medlem av Motorsykkelsiden! Besøk vår nettside og klikk på “Bli medlem” -knappen. Følg instruksjonene, fyll ut nødvendig informasjon og betal medlemskontingenten. Etter det vil du få full tilgang til medlemsfordelene og bli en del av vårt fellesskap.

Viktig å påpeke at en del av medlemskontingenten går til et fond som støtter skadde og berørte av motorsykkelulykker. Vi er opptatt av å bidra til motorsykkeltrygghet og hjelpe de som trenger det mest. Ved å bli medlem støtter du denne viktige innsatsen. Resten går til drift og videreutvikling av siden.

Medlemsspørsmål

Som medlem får du tilgang til eksklusive fordeler, inkludert rabatter på motorsykkelutstyr og -tilbehør, deltakelse på klubbarrangementer og turer. Du får også muligheten til å delta i vårt fond som hjelper skadde og berørte av mc-ulykker.

Absolutt! Vi ønsker alle velkommen uavhengig av erfaring eller ferdighetsnivå. Vårt fellesskap er åpent for både nybegynnere og erfarne motorsyklister. Vi oppfordrer alle til å delta og dele sin lidenskap for motorsykler.

Vi setter stor pris på medlemmets engasjement! Du kan bidra til klubbens aktiviteter ved å frivillig hjelpe med arrangementer, dele dine kunnskaper og erfaringer, eller bidra til vårt fond for skadde og berørte av mc-ulykker. Ta kontakt med oss for å finne ut mer om hvordan du kan bidra.

Betaling

Den finner du på min konto siden!

Medlemskapet kan du enkelt avslutte når du vil på min side! 

Vi aksepterer vanligvis betalinger via kredittkort og vipps. Når du melder deg inn, vil du få detaljerte instruksjoner om hvordan du kan betale medlemskontingenten.

Medlemskontingenten er vanligvis en årlig betaling for å opprettholde ditt medlemskap. Du vil motta en påminnelse når det nærmer seg fornyelse av medlemskapet ditt.

min konto

Etter å ha logget inn på kontoen din, kan du vanligvis finne en oversikt over dine medlemsfordeler og rabatter på en dedikert side eller under “Min konto”. Her kan du utforske de eksklusive tilbudene og rabattene tilgjengelig for deg som medlem.

Logg inn på kontoen din på Motorsykkelsidens nettside, og deretter kan du enkelt oppdatere din personlige informasjon, kontaktinformasjon og preferanser.

Ingen bekymringer! På innloggingssiden kan du klikke på “Glemt passord?” -lenken. Du vil bli guidet gjennom prosessen for å tilbakestille passordet ditt og få tilgang til kontoen din igjen.

509ced858beb034ac6f5d1150b041053
agm kvadrat-1960678736_scaled_320
granli
naf_logo_tekst
95e85a1b-0dc2-47c7-871b-d652a3b93585
supporter
Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.