Se medlemsfordeler

Mc Hjelp

Mc hjelp

mc hjelp

mc hjelp

Denne siden tilbyr innsikt i regler og forskrifter for motorsykkelkjøring, essensielle sikkerhetstips, råd for valg av den riktige motorsykkelen, avanserte kjøreteknikker, og anbefalinger for vedlikehold. I tillegg utforsker vi spennende temaer om motorsykkelreiser og eventyr, alt samlet for å berike din kjøreopplevelse.

Disse sidene er under arbeid!

Det er viktig å få frem for oss at dette er sider vi jobber med! Har du en konstruktiv tilbakemelding? Send den gjerne her.

Regler og forskrifter

Inkluderer informasjon om de ulike reglene og forskriftene som motorsyklister må følge, slik som hastighetsgrenser, kjøring i filer og bruk av blinklys. Inkluderer også informasjon om hvordan man skal håndtere trafikksituasjoner.

Sikkerhetstips

Informasjon om å bruke riktig sikkerhetsutstyr, hvordan man skal kjøre i forskjellige typer vær og terreng, samt tips om hvordan man kan unngå farlige situasjoner.

Valg av riktig motorsykkel

Inkludere informasjon om hvordan man velger den riktige motorsykkelen for deg, basert på din erfaring, budsjett, og formål. Omfatter også informasjon om ulike typer motorsykler, som touring, sport, og cruisere.

kjøreteknikker

Inkludere informasjon om grunnleggende kjøreteknikker for motorsykler, som å ta svinger, bremse og akselerere, samt mer avanserte teknikker som racingteknikker og off-road kjøring.

vedlikehold av motorsykkel

Inkludere informasjon om å vedlikeholde motorsykkelen din, slik som oljeskift, bremsekontroll, dekktrykk og andre viktige aspekter ved å holde motorsykkelen i god stand.

motorsykkelreiser og -eventyr

Informasjon om planlegging av motorsykkelreiser og -eventyr, inkludert hvordan man planlegger ruter, pakker utstyr og overnatting. Det omfatter også informasjon om å reise i utlandet og å navigere forskjellige kulturer og trafikksystemer.

kanskje det er

Tid for service?

Som medlem hos Motorsykkelsiden får du eksklusive fordeler, inkludert rabatter på service hos våre utvalgte partnere. Sørg for at sykkelen din er i topp stand, samtidig som du sparer penger som medlem.

509ced858beb034ac6f5d1150b041053
agm kvadrat-1960678736_scaled_320
granli
naf_logo_tekst
95e85a1b-0dc2-47c7-871b-d652a3b93585
supporter
Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.