Se medlemsfordeler

vi anbefaler noen turer

mc-turer

mc-turer

vi anbefaler

Oppdag spennende MC-turer! Våre nøye utvalgte ruter leder deg gjennom fantastiske landskaper og tilbyr unike kjøreopplevelser. Fra svingete fjellveier til idylliske kyststrekninger, finn din perfekte tur og opplev det beste av motorsykkelkulturen på veien.

Atlanterhavsveien

Atlantveien, kjent som Atlanterhavsveien, er en enestående reiserute som byr på en uforglemmelig opplevelse langs Norges kyst. Denne veistrekningen er kjent for sin dramatiske arkitektur og vill natur, hvor veien snor seg over lave broer som forbindelse mellom små øyer og skjær. Turen er spektakulær under både solskinn og storm, hvor de kraftige bølgene slår mot veien og skaper et dramatisk skue.

Nordkapp

Nordkapp, Europas nordligste punkt, tilbyr en magisk og unik opplevelse. Her, på klippene som stiger dramatisk fra Barentshavet, kan besøkende oppleve midnattssolen om sommeren, et fenomen der solen aldri går ned. Landskapet er karrig, men imponerende, med vidstrakte tundraer og dramatiske himmelutsikter. Å stå ved Nordkapp-platået og se ut over det uendelige havet gir en følelse av å være ved verdens ende. Dette er et perfekt sted for refleksjon og for å oppleve naturens storhet.

Lysebotn

Lysebotn, inngangen til Lysefjorden i Rogaland, er kjent for sin spektakulære natur og utrolige fjellturer. En av de mest kjente attraksjonene er Kjeragbolten, en stor stein fastklemt mellom to fjellvegger, tusen meter over fjorden. Området er også populært for basehoppere og naturelskere. Veien til Lysebotn, med sine 27 hårnålssvinger, er i seg selv en opplevelse. Fra fjordens bunnsolid vann til de steile fjellveggene, er Lysebotn et paradis for eventyrsøkere og naturbeundrere.

Finnskogen

Finnskogen, som strekker seg langs grensen til Sverige, er et eldorado for vandrere, jakt- og fiskeentusiaster. Dette trolske skogsområdet er rikt på kultur og historie, med røtter i finsk innvandring på 1600-tallet. Skogen er kjent for sin rolige atmosfære, rike dyreliv og mangfoldige planteliv. Her kan man utforske milevis med turstier, overnatte i tretopphytter, og om vinteren, delta i hundesledekjøring. Finnskogen tilbyr en fredelig flukt fra hverdagen, inn i naturens stille skjønnhet.

Lofoten

Lofoten er en øygruppe kjent for sitt dramatiske landskap, med spisse fjell som stiger rett fra det krystallklare havet. Området er et paradis for fotografer, naturelskere og eventyrere. Besøkende kan oppleve midnattssolen, nordlys, samt delta i aktiviteter som fiske, kajakkpadling og fjellturer. De tradisjonelle fiskeværene, med rorbuer farget i rødt og hvitt, gir en unik innsikt i den norske kystkulturen. Lofoten er også kjent for sin rike marine liv og tilbyr noen av de beste sjømatopplevelsene i Norge.

Bergen

Bergen, kjent som "Porten til Fjordene", er en sjarmerende by omringet av fjell og fjorder. Byens historiske Bryggen, et UNESCO-verdensarvsted, er kjent for sine fargerike trehus og smale brosteinsgater. Bergen er også hjem til Fløybanen, en taubane som tilbyr panoramautsikt over byen. Med sin rike historie, livlige fiskemarked, og en rekke museer og kunstgallerier, er Bergen en by som balanserer naturskjønnhet med kulturell rikdom. Enten det er å utforske den lokale matkulturen eller å vandre i de omkringliggende fjellene, er Bergen et must-besøk i Norge.

Forslag til tur

tur fra stavanger

Denne MC-ruten fra Stavanger til Stavanger er en episk reise som tar deg gjennom noen av Norges mest spektakulære landskap. Ruten starter i Stavanger, en livlig by med rik historie, før den snor seg gjennom vakre fjorder, dramatiske fjellpass og sjarmerende småbyer. Høydepunkter inkluderer besøk til kystbyen Bergen, med sin historiske Bryggen og panoramautsikt fra Fløyen, og turen langs den majestetiske Geirangerfjorden, en del av UNESCOs verdensarvliste. Reisen byr på enestående naturskjønnhet og utallige muligheter for å stoppe og nyte det norske landskapet i all sin prakt.

Underveis krysser ruten ikoniske veistrekninger som Trollstigen og Suleskard, kjent for sine imponerende utsiktspunkter og utfordrende svinger, som gir en spennende kjøreopplevelse. Fra de stille fjellene i Geilo til de brusende fossefallene i Loen, hver del av turen tilbyr unike opplevelser og uforglemmelige minner. Denne ruten er perfekt for de som søker eventyr og ønsker å oppdage Norges naturlige skjønnhet fra motorsykkelen sin.

Forslag til tur

Tur fra østlandet

Denne eventyrlige turen starter i den pittoreske kystbyen Kragerø, før den svinger innover mot de imponerende Jettegrytene i Treungen. På vei mot Røldal, kan reisende nyte varierte landskap, fra sjarmerende landsbyer til storslåtte fjellområder. Etter et besøk ved Preikestolen, en av Norges mest ikoniske naturlige attraksjoner, fører ruten til Stavanger, en by som kombinerer historisk sjarm med moderne pulserende liv.

Videre tar ruten en sving sørover mot Lysebotn, kjent for sin dramatiske fjord og fjellandskap, før den fortsetter langs kysten til Lista Fyr og Lindesnes Fyr, det sørligste punktet på det norske fastlandet. Turen avsluttes i Kristiansand, kjent for sin dyrepark og den sjarmerende Kardemomme By. Denne ruten tilbyr en unik blanding av Norges naturlige skjønnhet og kulturelle rikdom, og er perfekt for de som søker en uforglemmelig reise gjennom landets varierte landskap.

her er vårt tips til deg som skal på tur!

Skrapekartet & Norgeskart

Ta med deg skrapekartet og Norgeskartet på din neste MC-tur – en morsom og interaktiv måte å dokumentere dine reiser på. Skrap frem steder du har besøkt, og se hvordan kartet fylles med farger og minner. Perfekt for motorsykkelentusiaster som ønsker å utforske og oppdage nye områder, og en flott måte å visualisere alle de fantastiske rutene og destinasjonene du har utforsket på to hjul. La skrapekartet bli din personlige reisedagbok og en inspirasjon til å oppdage enda mer av Norge på motorsykkel!

Få rabatt på produktet som medlem

Få rabatt på produktet som medlem

Har du et godt forslag til en tur? Fyll ut skjemaet så legger vi den inn!

Du kan også dele hele løypa fra google maps til oss i skjemaet under.

509ced858beb034ac6f5d1150b041053
agm kvadrat-1960678736_scaled_320
granli
naf_logo_tekst
95e85a1b-0dc2-47c7-871b-d652a3b93585
supporter
Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.