Se medlemsfordeler

Se alle fordelene

Medlemsfordeler

Bli medlem og få tilgang til eksklusive fordeler

hvorfor medlem?

Utforsk en verden av privilegier som medlem av Motorsykkelsiden. Vi tilbyr en rekke eksklusive fordeler og rabatter på motorsykkelutstyr, tilbehør, service og mye mer. Bli med oss i dag og opplev ekstra fordeler som en del av vårt motorsykkelmiljø.

Støttefondet

Vi er stolte over å kunne si at en del av hvert medlemskap hos Motorsykkelsiden går til støttefondet vårt. Fondet er dedikert til å hjelpe de som er berørt av motorsykkelulykker og bidrar til å gi støtte og assistanse til de som trenger det mest. Les mer her.

Samarbeidspartnere

våre partnere

Vi er stolte av å samarbeide med anerkjente partnere innen motorsykkelverdenen. Fra autoriserte forhandlere til utstyrsleverandører og verksteder, våre partnere er dedikerte til å gi våre medlemmer førsteklasses service og spesialtilbud. Utforsk listen over våre samarbeidspartnere og dra nytte av deres ekspertise og eksklusive tilbud.

fordeler

Velit integer sollicitu lacus qua dictumst lorem amet elit fusce feugiat morbi laoreet Nunc faucibus pellentesque ornare

fordeler

Velit integer sollicitu lacus qua dictumst lorem amet elit fusce feugiat morbi laoreet Nunc faucibus pellentesque ornare

fordeler

Velit integer sollicitu lacus qua dictumst lorem amet elit fusce feugiat morbi laoreet Nunc faucibus pellentesque ornare

Ønsker du å gi våre medlemmer en fordel?
Hva slags medlemsfordel savner du?
Utforsk et utvalg av privilegier som medlem av Motorsykkelsiden

Fordeler og goder

Som medlem av Motorsykkelsiden får du tilgang til en rekke eksklusive fordeler og privilegier som forbedrer din totale motorsykkelopplevelse. Dra nytte av våre partneravtaler, opplev spennende arrangementer, få tilgang til profesjonell rådgivning og mye mer.

Rabattert motorsykkelutstyr og tilbehør

Som medlem av Motorsykkelsiden får du eksklusive rabatter på et bredt utvalg av motorsykkelutstyr og tilbehør fra våre samarbeidspartnere. Utforsk vårt utvalg og oppdater sykkelen din med kvalitetsutstyr til en rabattert pris.

Eksklusive medlemsrabatter på service og reparasjoner

Hold sykkelen din i optimal stand uten å tømme lommeboken. Som medlem får du eksklusive rabatter på service og reparasjoner hos utvalgte verksteder og servicepartnere. Spar penger samtidig som du sørger for at sykkelen din er i toppform.

Bidra til vårt fond for skadde og berørte av mc-ulykker

Vi er opptatt av å gjøre en forskjell. Som medlem støtter du vårt fond som hjelper skadde og berørte av mc-ulykker. En del av kontingenten din går til dette viktige formålet, og du bidrar til å gi støtte og hjelp til de som trenger det mest.

Mangler det noe her?

Kom gjerne med innspill til oss på mail. Vi oppdaterer siden fortløpende!

Hva venter du på?

509ced858beb034ac6f5d1150b041053
agm kvadrat-1960678736_scaled_320
granli
_NAF_MC_Kjoreglede
95e85a1b-0dc2-47c7-871b-d652a3b93585
supporter
Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.