PERSONVERNERKLÆRING

Motorsykkelsiden AS har ansvaret for behandling av persondata som omtales i denne erklæringen om personvern.

Denne erklæringen gir deg informasjon om dine rettigheter og hvordan vi beskytter dine personopplysninger på Motorsykkelsiden.no.

 1. Definisjon av personopplysninger
  Personopplysninger refererer til informasjon som kan knyttes til en fysisk person, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Behandling av personopplysninger omfatter alle former for bruk, som innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering.

   

 2. Sikring av personopplysninger
  For å sikre dine personopplysninger, benytter vi SSL-sikkerhetssystem for kryptert kommunikasjon mellom deg og vår nettside. Ditt personlige passord lagres kryptert i vår database.

   

 3. Formål med bruk av personopplysninger
  Opplysningene som samles inn om deg og annen informasjon fra offentlige registre kan brukes av Motorsykkelsiden.no for rådgivning, administrasjon av avtaler, utarbeidelse av motorsykkelstatistikk, produktutvikling og eventuell markedsføring av produkter fra samarbeidspartnere.

  Når du bestiller et produkt eller en tjeneste fra oss, benytter vi dine personopplysninger for å innfri våre forpliktelser i henhold til avtalen. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen av personopplysninger er at det er essensielt for å oppfylle avtalen vi har med deg.


  Motorsykkelsiden.no lagrer ikke dine kredittkortopplysninger. Betalingen skjer trygt via Stripe og Vipps. Du kan lese mer om Stripe på stripe.com, eller på vipps.no sine sider.

  Motorsykkelsiden.no er underlagt taushetsplikt når det gjelder personopplysninger. By, post nr, adresse, navn blir ikke delt med noen. Ved registrering aksepterer du vilkårene til siden vedrørende e-post kommunikasjon.

 4. Endringer
  Personvernerklæringen og vilkårene vil bli oppdatert fra tid til annen, blant annet som følge av utvidelse eller endring av våre tjenester. Vi vil varsle deg dersom slike endringer krever nytt samtykke fra deg. Den gjeldende versjonen av vilkårene vil til enhver tid være tilgjengelig her. 

 5. Sletting av data
  Dersom du ønsker informasjon om hvilke personopplysninger Motorsykkelsiden.no har om deg, eller ønsker å foreta endringer, må du sende en skriftlig henvendelse. Henvendelsen må være underskrevet av deg som den registrerte brukeren og sendes til Motorsykkelsiden.no på post@motorsykkelsiden.no.

Vi oppfordrer alle til å ikke sende fødsels- og personnummer eller sensitive opplysninger via e-post.

Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.