Se medlemsfordeler

motorsykkelsidens støttefond

vårt Støttefond

motorsykkelsiden's

støttefond

Vi er begeistret for å kunne presentere vårt initiativ som ble lansert av Jeanette Larsen og Morten Onsvåg, administratorer for Norges største MC-Facebook gruppe med over 60 000 følgere.

Vårt mål er å bruke den store medlemsbasen vår til å hjelpe motorsyklister og deres familier som har blitt berørt av ulykker. Ved å samle inn midler og distribuere dem til de som er rammet, ønsker vi å gjøre en positiv forskjell i livene deres. 

Les videre for å lære mer om hvorfor dette er viktig, vårt overordnede mål og visjon, samt hvordan du kan kontakte oss eller bli sponsor.

et godt tiltak

Hvorfor?

Motorsykkelsiden’s Støttefond er et resultat av vårt ønske om å håndtere konsekvensene av ulykker som involverer motorsyklister. Hvert år hører vi dessverre om tragiske hendelser som tar livet av eller skader MC-entusiaster og deres familier. Selv om vi ikke kan forhindre slike ulykker, tror vi sterkt på å stå sammen som en fellesskap for å hjelpe de som er rammet. Vår styrke ligger i vårt store nettverk av engasjerte medlemmer, og ved å kanalisere denne kraften mot et felles mål, kan vi virkelig gjøre en positiv forskjell. Ved å donere til Motorsykkelsiden’s Støttefond kan du bidra til å støtte de som trenger det mest i motorsykkelmiljøet.

oznor
dette jobber vi mot

Vårt mål og visjon

Motorsykkelsiden’s Støttefond har som mål å samle inn midler og distribuere dem til personer og familier som har blitt rammet av alvorlige ulykker knyttet til motorsykkelkjøring. Vi ønsker å hjelpe de som har opplevd tap av en familiemedlem eller som har blitt påført varige skader som har påvirket deres livskvalitet og økonomiske situasjon. 

Gjennom grundige søknadsprosesser og et dedikert komitépanel sikrer vi at midlene blir tildelt de som trenger dem mest. Vi tror at vår felles innsats kan bidra til å lette byrden for de som har lidd som følge av ulykker, og gi dem håp for fremtiden.

bli med å gi en støtte

vil du støtte?

VIPPS til 636763 

Konto-nummer 1506.52.09621

Betal med kort på knappen under

En del av ALLE våre medlemskap går til fondet.

spørsmål?

Kontakt oss

Hvis du ønsker å støtte Motorsykkelsiden’s Støttefond og bidra til vårt arbeid med å hjelpe motorsyklister og deres familier, er det flere måter du kan engasjere deg på. Vi er takknemlige for enhver bidrag som kan hjelpe oss å gjøre en forskjell. 

Tusen takk

en ekstra stor takk til

Her lister vi opp firmaer eller enkeltpersoner som vi ønsker å gi en stor takk for bidrag til støttefondet.

ønsker du søke?

link til søknad

Motorsykkelsidens Støttefond – Org.nr: 925 834 467

Les våre vilkår for donasjoner her.

Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.