Se medlemsfordeler

Vilkår Motorsykkelsidens Støttefond

1 Avtalen

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i betalingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning.

Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.

2 Partene

Motorsykkelsidens Støttefond drives av Motorsykkelsiden Støttefond 

(Muserudveien 11, 3440 Røyken, fondet@motorss.no, org.nr. 925 834 467).

Videre i disse vilkår omtales disse som MSS Støttefond hvor Motorsykkelsidens Støttefond er legal enhet.

Donor er den som foretar betalingen, og betegnes i det følgende som donor/donoren.

3 Priser

Donor velger selv beløp for donasjonen, og om de vil donere én gang eller månedlig.

Det pålegges ikke MVA på donasjonene.

motorsykkelsiden.no er forpliktet av juridiske grunner til å reservere seg retten til å bestemme den endelige bruken av donasjoner gitt gjennom motorsykkelsiden.no. Styret i Stiftelsen MSS Støttefond har imidlertid vedtatt å videreføre donasjoner etter donors ønsker, og det foreligger ingen planer om å gå vekk fra dette. MSS Støttefond tar ingen gebyrer og donerer videre hele summen som angitt etter donors ønske. Betalingspartnere tar litt gebyr per transaksjon, men det er veldig lite.

4.1 Betaling

Betaling forekommer med den valgte betalingsmetode i kassedel på nettside. Du velger selv om du vil betale gjennom bankoverføring, Vipps, Stripe eller PayPal.

4.2 Jevnlige trekk

Dersom du har valgt å donere et fast beløp hver måned, så gjøres dette trekket på ca. samme dag i måneden som donasjonen ble startet. For hvert gjentakende trekk vil du motta kvittering og informasjon om hvordan du kan endre eller stoppe det månedlige trekket, så fremt du har oppgitt korrekt kontaktinformasjon (e-postadresse).

Dersom du ikke mottar kvittering eller e-post om trekket, ta kontakt med oss på fondet@motorss.no.

5 Levering

Når betalingen er gjennomført vil du motta en bekreftelse og kvittering på e-postadressen du er registrert med. Dersom du har valgt å donere et fast beløp hver måned, vil du etter trekket er gjennomført motta kvittering på e-post.

Kvitteringer sendes normalt ut en gang i uken, og det kan derfor være større forsinkelse mellom mottatt betaling og utsendelse av kvittering.

6 Angrerett

Det er ikke angrerett for donasjoner som er gjennomført, men du kan angre på å inngå avtale om faste betalinger. For alle henvendelser om betalingene som er gjort, ta kontakt med fondet@motorss.no.

7.1 Oppsigelse av avtalen

Du kan avslutte avtalen om faste donasjoner ved å logge deg inn på nettsiden, og deretter gå inn på betalinger og faste betalinger. Velg administrer abonnement, og der kan du endre eller avslutte avtalen.

Du kan også endre eller avslutte avtalen ved å ta kontakt med fondet@motorss.no.

8 Personvern, sikkerhet og personopplysninger

Vi lagrer informasjonen din når du donerer, for å kunne håndtere donasjoner, føre statistikk og tilby skattefradrag. Du kan når som helst kreve at vi sletter alle personopplysninger tilknyttet deg ved å sende en e-post til fondet@motorss.no. Les mer i vår personvernerklæring.

9 Kontakt & Support

Har du spørsmål, ta kontakt med fondet@motorss.no.

 

10 Klager

Ved klage, vennligst kontakt oss på fondet@motorss.no.

 

11 Konfliktløsning

Klager rettes til MSS Støttefond innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan donor ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: https://ec.europa.eu/odr.Andrea Chantelle Jonasdal
100 kr rabatt

Velkomst tilbud

Bruk rabattkoden
“velkommen24”
ved innmelding.